• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Eaching Wizard x220s two motors don't spin

#1
Hello everyone, I'm new in drone flight and after playing a little with my father's Bugs 6 I just purchased my first drone the Wizard x220s from Banggood.
The day before yesterday it finally arrived, I set ti up following the guides on Youtube, everything was working fine the motors were spinning but on my first flight with props on all four motors were twitching and it couldn't lift and started smoking. Now both left motors aren't working as you can see in the video. I read online and suspect ECS' are gone but BLHeli shows all four ECS. I don't have yet soldering equipment so I can't swap test motors and ECS. Later in the afternoon i will open it and take some photographs.
What do you suggest to do in the meantime?? Thank you.
 

FDS

Well-known member
#2
Send it back if you bought it somewhere with returns. Otherwise you are going to need soldering equipment and some more components to fix it.
What battery voltage did you run it at and what did you do in Betaflight prior to flying it? Go into BF, go to CLI and type
diff_all
then return. Now copy and paste the resulting text into here so people can see what the settings are.
 
#5
Send it back if you bought it somewhere with returns. Otherwise you are going to need soldering equipment and some more components to fix it.
What battery voltage did you run it at and what did you do in Betaflight prior to flying it? Go into BF, go to CLI and type
diff_all
then return. Now copy and paste the resulting text into here so people can see what the settings are.
Battery voltage was 15.3 as shown in betaflight.


This is what diff_all returned:
# diff_all

# version
# Betaflight / OMNIBUSF4SD 3.1.7 Apr 10 2017 / 17:10:55 ()

# reset configuration to default settings
defaults

# name

# resources

# mixer

# servo

# servo mix


# feature

# beeper

# map

# serial
serial 5 64 115200 57600 0 115200

# led

# color

# mode_color

# aux
aux 0 0 0 900 1300
aux 1 1 1 900 1300
aux 2 2 1 1300 1700
aux 3 13 2 1700 2100

# adjrange

# rxrange

# rxfail

# master
set motor_pwm_protocol = DSHOT150
set serialrx_provider = SBUS
set align_board_yaw = 270
set osd_vbat_pos = 2436

# profile
profile 0

rateprofile 0

# rateprofile
rateprofile 0


# rateprofile
rateprofile 1


# rateprofile
rateprofile 2


# restore original rateprofile selection
rateprofile 0

# profile
profile 1

rateprofile 0

# rateprofile
rateprofile 0


# rateprofile
rateprofile 1


# rateprofile
rateprofile 2


# restore original rateprofile selection
rateprofile 0

# profile
profile 2

rateprofile 0

# rateprofile
rateprofile 0


# rateprofile
rateprofile 1


# rateprofile
rateprofile 2


# restore original rateprofile selection
rateprofile 0

# restore original profile selection
profile 0

# save configuration
save